Nyheter

Tohånds fres på batteri fra Milwaukee

Overfreser for tohånds bruk i klassen ½”krever mye kraft. Milwaukee har nå annonsert en «komplett erstatning for overfreser på nettstrøm», med 2838-20.

English summary: two hand ½ inch routers require a lot of power. Milwaukee just announced “a complete replacement for a corded mid-sized router” in the 2838-20 M18 FUEL ½” router.

Stor overfres på nettstrøm eller liten, enhånds, batteridrevet kantfres? Det har vanligvis vært valget du står overfor ved kjøp av fres, og i enkelte tilfeller kan det være en utfordring. Det er ikke alle oppgaver du får gjort med de små, men det er kjipt å gi opp det praktiske aspektet ved batteriverktøy.

Over 2 hestekrefter

Den nye fresen fra Milwaukee ble nylig lansert i USA, og de gir store løfter. De kaller den selv best i sin klasse, med kraft og utholdenhet til nesten 70 meter – «225 linear feet» – per lading. Milwaukee oppgir maks målte kraft som 2,25 hk. De bruker den børsteløse POWERSTATE-motoren og REDLINK PLUS-teknologien, som lover å skåne elektronikken for best mulig levetid.

Fresen har justerbar hastighet fra 12000 til 25000 o/min, og mikro- og makrojustering med 2 tommers dybde. Det finnes ekstrautstyr, men nullversjonen levers tilsynelatende kun med fast base og ikke dykkbasen. Styreskinnen kan også kjøpes som ekstrautstyr, men følger tilsynelatende heller ikke med nullversjonen.

Norske Milwaukee har ennå ikke oppgitt noen pris eller leveringsdato i Norge, men i kjølvannet av tidligere lanseringer må det antas at det ikke tar årevis før vi får tilgang på den. Hva tenker du? Er dette en faktisk erstatning for mellomstore overfreser på nettstrøm?

▹Annonse

▹Artikkelen fortsetter


Les også

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)