Nyheter

Verktøy 24 gir annonse i støtte til Ukraina

Vi i Verktøy 24 gir et helt spesielt tilbud til annonsører. Kjøp en av våre mest synlige annonseplasser. Alt du betaler går i støtte til å hjelpe i Ukraina.

Kortversjon: Vi gir annonseinntekt fra en en av våre mest synlige annonseplasser i støtte til Røde Kors og humanitær arbeid i Ukraina.

English summary: Ukraine needs help. We in Verktøy 24 and our sales partner SH Media donate income from one our most visible ad spots to Red Cross and humanitarian effort for the people of Ukraine. Get in touch with us if you´re interested to know more, and cannot read norwegian.

Du og jeg følger med på de samme nyhetssendingene og i de samme nettavisene. I en måned har vi med stigende forferdelse fulgt med på den brutale invasjonen i Ukraina. Vladimir Putin har sendt russiske styrker inn i krigshandlinger vi ikke har sett siden andre verdenskrig, og vist en geopolitisk oppførsel jeg trodde hørte historien til.

Sivile i Ukraina lider

Invasjonen har medført enorme konsekvenser. Krig medfører alltid lidelser for sivilbefolkning. Her blir ukrainerne dertil utsatt for bevisste angrep med artilleri, missiler og bombing fra fly.

Uskyldige sivile utsettes for lidelser så jævlige at jeg ikke er i nærheten av å forstå det.

Hva kan jeg gjøre?

Har du stilt deg selv det spørsmålet i det siste? Mange har satt i gang med tiltak. Noen kjører busser til Polen for å hente flyktninger hjem. Noen stiller husrom til rådighet for flyktninger som kommer til landet.

Jørn Søderholm med kamera på anlegg
Jørn Søderholm. Her på jobb på et vannledningsanlegg nær Moss. (Foto: Eget)

Jeg har også stilt meg det spørsmålet. Her er et av svarene: Toppbanner. Annonseplassen øverst på denne siden.

Annonse = støtte

Vi stiller vår største, sterkeste og mest synlige annonseplass til inntekt for humanitært arbeid for Ukrainas befolkning. Behovet for støtte til vår tids største krise fortjener maksimal synlighet.

Til deg som eier en virksomhet, eller som driver markedsføring der håndverkere og verktøyinteresserte er en målgruppe:

Kjøp en annonse på toppbannerplass. Du får synligheten i annonsen – og du gir samtidig en støtte til Ukraina. Hver eneste krone (eks mva*) vi får inn på dette gir vi til Røde Kors, i støtte organisasjonens humanitære arbeid for Ukrainas sivilbefolkning.

Mer om hva Røde Kors gjør her.

Høyeste bud får disponere plassen. I første omgang gjelder dette for én måneds annonsering.

Hjelp til stor krise

Vi som eier og utgir Verktøy 24 gir denne inntekten som et lite bidrag til en stor krise. Også SH Media AS som selger annonser for oss avstår fra provisjon på dette salget.

Verktøy 24 leses av over 20 000 verktøyinteresserte mennesker hver måned. Mange av dem håndverkere, mange er gjør-det-selv-interesserte håndverkere.


Budfrist: 1. april

Bud sendes på epost til meg som redaktør eller til salgsansvarlig Anita Lindberg.

Aktør(er) med høyeste bud 1. april får disponere annonseplassen øverst på siden i én måned. Toppbannerplassen kan ha inntil tre annonser.

*Annonser er MVA-pliktig. Annonsen blir fakturert med avtalt beløp + mva. Avgiften betales til staten som vanlig.

Tekniske spesifikasjoner på annonsemateriell

  • Størrelse 2500×500 px
  • Gif eller jpg bilde med link til landingsside, eller annonsørens eget script som henter og viser annonse med tilsvarende størrelse.
  • 70 prosent av trafikken er på mobil.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)