Praktisk

Kommer: Rensk eller refuging?

Fugene på badet ser ikke ut. Holder det med rengjøring, eller må det slipes ut og skiftes? Prøvekjøring av ny 12V Fein blir det uansett. 

Baderommet har nært halvannet tiår på baken. Det begynner å merkes. Gulv og vegger er belagt med kvalitetsfliser, og de har lenge igjen. Men fugene er et sørgelig syn i og like utenfor dusjen. De holder godt på skitten, og kjemper en innbitt kamp mot både kjemiske og mekaniske stridsmidler.

Nå skal det settes i verk en motoffensiv, med målsetting om et friskt og nytt utseende på vegger og gulv. Et stort spørsmål nå i forkant er hvor mye av fugene som må slipes ut og refuges, og hvor mye det holder å gjøre en skikkelig rengjøring på. Da snakker vi rengjøring av litt kraftigere type enn skrubb: Flisfugerengjører til Fein-saga.

I begge tilfeller blir det en prøvekjøring av Feins nye, kompakte 12V Multitalent. Rapport fra den utprøvingen kommer snart.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)