AnnetNyheter

Bente ble Årets proffselger i Maxbo

Bente Hjøllo fra Bergen ble kåret til Årets proffselger i Maxbo. Hyllet på bransjesamlingen Maxbo Arena i helgen. ­– Overraskende, og en stor inspirasjon, sier vinneren.

Prisen Årets proffselger ble delt ut på Arena 2019, er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte. Arrangementet ble gjennomført på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

Det var altså her – foran nær 2000 deltagere – at Maxbo hyllet Bente Hjøllo som en ansatt som mer enn noen annen bidrar til at håndverkere lykkes med sine prosjekter. Dette forteller Maxbo om i en pressemelding.

Proffselger Maxbo

– Prisen er utrolig fortjent. Bente har en enorm arbeidskapasitet og en unik teft som er med på å løfte prosjektene og kundene. I tillegg til å være god på menneskelige relasjoner er Bente også svært sterk faglig. Det gjør henne til en komplett selger, sier varehussjef Bjørn Nygård i Maxbo Proff Bergen.

Bente Hjøllo jobber sammen med kundene om de store byggeprosjektene i Bergen, og trekker frem den gode relasjonen til kunder og kollegaer.

– Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobben, og jeg får masse inspirasjon fra både kunder og kolleger. Helt rått å bli plukket ut til denne prisen, sier Hjøllo.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)