AnnetNyheter

Bente ble Årets proffselger i Maxbo

Bente Hjøllo fra Bergen ble kåret til Årets proffselger i Maxbo. Hyllet på bransjesamlingen Maxbo Arena i helgen. ­– Overraskende, og en stor inspirasjon, sier vinneren.

Prisen Årets proffselger ble delt ut på Arena 2019, er byggevarekjeden Maxbos årlige samling for leverandører, proffkunder og ansatte. Arrangementet ble gjennomført på konferansesenteret X Meeting Point på Hellerudsletta, utenfor Oslo.

Det var altså her – foran nær 2000 deltagere – at Maxbo hyllet Bente Hjøllo som en ansatt som mer enn noen annen bidrar til at håndverkere lykkes med sine prosjekter. Dette forteller Maxbo om i en pressemelding.

Proffselger Maxbo

– Prisen er utrolig fortjent. Bente har en enorm arbeidskapasitet og en unik teft som er med på å løfte prosjektene og kundene. I tillegg til å være god på menneskelige relasjoner er Bente også svært sterk faglig. Det gjør henne til en komplett selger, sier varehussjef Bjørn Nygård i Maxbo Proff Bergen.

Bente Hjøllo jobber sammen med kundene om de store byggeprosjektene i Bergen, og trekker frem den gode relasjonen til kunder og kollegaer.

– Jeg gleder meg hver dag til å gå på jobben, og jeg får masse inspirasjon fra både kunder og kolleger. Helt rått å bli plukket ut til denne prisen, sier Hjøllo.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Les også

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Back to top button