AnnetNyheter

Hyggelig hilsen fra elektriker

Her en kveld fikk jeg en mail med et kort innhold. Det er sjelden jeg har blitt så glad for å lese noen få ord.

“Hei, Jørn!
Har fulgt med på verktøy 24 siden jeg først så du promoterte den på Verktøy/verksted utstyr (kjøp/salg/bytte/erfaringer) på facebook.

Utrolig morsomt å se en side som tar for seg verktøy på norsk, spesielt med hvor gjennomført det er.”

Elektriker

Han som skriver dette er elektriker, og jobber med diverse innenfor rehab, nybygg, offentlige rammeavtaler og industri.

Hyggelige tilbakemeldinger blir man glad av, uansett hva man driver med. Av og til misunner jeg håndverkeres mulighet til å få direkte, konkrete tilbakemeldinger fra en fornøyd kunde.

Hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde “kunder” er sjelden når man skriver. Jeg har vært journalist siden midten av 90-tallet, og hatt stoff på trykk i et 20-talls medier.

Alle tilbakemeldinger er bra

Korrigeringer, presiseringer og “ekstra informasjon” er en del av gamet i den jobben. Av og til direkte kjeft.

Lesere tar kontakt når de er uenige eller synes det er noe som mangler i det man skriver. Kjeft er alltid vanskelig, men man lærer seg å sette pris på alle tilbakemeldinger.

Ekstra bra – eller helt på trynet

Den fornøyde leseren, derimot… Han eller hun nikker kanskje fornøyd og blar/surfer videre.

Sier kanskje til noen rundt seg at “dette må du lese”. Enten fordi det er ekstra bra, eller helt på trynet. Nå har liking og deling på Facebook fått mye av den rollen.

Å gi en positiv tilbakemelding til den som skriver, det er uvanlig.

Jeg har ennå ikke gått tom for fingre i opptellingen av hyggelige direkte tilbakemeldinger fra fornøyde lesere etter alle disse årene.

Kun to måneder

Og så kommer denne tilbakemeldingen fra en elektriker som leser, kun drøyt et par små måneder etter at Verktøy 24 ble startet.

God-ordene fra elektrikeren gjør meg glad, av to årsaker:

1. Gleden over å få skryt. Barnslig? Kanskje det. Men også grunnleggende menneskelig.

2. Han er elektriker. Et viktig mål med Verktøy 24 er at den skal være relevant for håndverkere, fagfolk med et profesjonelt forhold til verktøy. Det er hyggelig å få en indikasjon på at man er på riktig vei.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

4 kommentarer

  1. Veldig bra side. Seiler opp som den beste verktøysiden i Norge. Tidligere var dinside.no og klikk.no litt på hugget, men nå synes jeg de er slappe. Hurra for verktoy24.no!

    1. Tusen takk for en hyggelig og oppmuntrende tilbakemelding. Det er moro å holde på når man får tilbakemeldinger som dette!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)