AnnetNyheter

Nå har Maxbo-året startet

Den andre helgen i januar. Hvert år, helt siden 1995. Da inviterer Løvenskiold Handel til sin årlige Arena-messe. 1800 håndverkere, byggmestere og byggevareselgere møttes til Løvenskiold Arena 2017, det største lukkede kjedetreffet i byggevarebransjen.

På fredag var MAXBO Proffs viktigste leverandører på plass hos Norges Varemesse. Lørdag er det kjedetreff, festmiddag og stor prisutdeling.

Lukket fagmesse

Arena 2017 er en lukket fagmesse som arrangeres av Løvenskiold Handel.

Fredag var proffenes dag, og tilstede var leverandører som Glava, Icopal, Bergene Holm og Moelven, opplyser Løvenskiold Handel i en pressemelding.

Rune Kjølberg
Rune Kjølberg, kategorisjef i Løvenskiold Handel og messegeneral på Arena. (Foto: Kilian Munch)

– Arena-messen er det største lukkede kjedetreffet i byggevarebransjen, og en pangstart på året. For Maxbo-varehusene er messen viktig for å bygge kompetanse og stolthet, og ha sosialt samvær. For varehusenes kunder er det viktig å få med seg lanseringer og nye verktøy. For Maxbo-kjeden sentralt er Arena viktig for å være tett på varehus og kunder, sier messegeneral Rune Kjølberg hos Løvenskiold Handel.

Han er egentlig kategorisjef der på bruket. Men én gang i året er han messegeneral for Arena-messen.

1800 deltakere

Den har vært arrangert hvert år siden 1995. Hele 1800 deltakere er påmeldt til 2017-arrangementet i helgen. Her er 74 leverandørstands over et utstillingsareal på 10 000 kvadratmeter.

Blant årets nyheter på messen er Glava 31 isolasjonssystem, og mange nye løsninger med fokus på miljø og bærekraft. Pressemeldingen sier ingenting om nyheter eller aktualiteter på verktøyfronten.

Relasjoner, utvikling og kompetanse

– Jeg har deltatt på Arena-messen i alle år, og den er noe jeg alltid gleder meg til. Messen er en viktig anledning til å vare på alle de relasjonene jeg har i Maxbo-kjeden. Arena er også en mulighet til å forstå hvordan kjeden utvikler seg. Jeg får inspirasjon, ser hva konkurrentene gjør og opprettholder min egen kompetanse, sier Geir Drangsland. Han er eier og konsernsjef i Byggma.

Kjedetreff og prisutdeling

Lørdag er det duket for kjedetreff på Arena-messen. På programmet står foredragsholdere fra Hey´di, Norsk Byggservice, RKC og Løvenskiold Kategori. Temaene spenner fra fundament og fasade, til tak og uterom, opplyses det i pressemeldingen.

Lørdag kveld er det prisutdeling og heder til Maxbo Proffs leverandører, kunder og egen organisasjon. Over 1100 personer skal delta på festmiddagen.

Prisene som skal deles ut:

  • ”Årets Proff-leverandør”
  • ”Årets Proffsamarbeidspartner” ”Årets Proff-senter”
  • ”Årets Proff i varehus”
  • ”Beste Proffstand”.

Løvenskiold Handel er en del av Løvenskiold-Vækerø konsernet, som eies av Carl Otto Løvenskiold. Byggevarekjeden Maxbo, med over 70 byggevarehus, stormarkeder og proffanlegg, er flaggskipet i Løvenskiold Handel. Maxbo-kjeden har sitt historiske utgangspunkt i byggevareutsalget, som har vært på Vækerø siden 1973.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)