Annet

Verktøyquiz nr 2 – vinn Festool Sysrock DAB+ radio

Leserkonkurranse: Svar på på seks spørsmål, så er du med i trekningen av en Festool Sysrock DAB+ radio for byggeplass og verktøykasse. (Denne quiz-en er avsluttet og vinner er trukket)

Festool har kommet med en ny modell Sysrock radio, med både FM og DAB+. Nå kan du vinne en sånn, i Verktøyquiz nr 2 her på Verktøy 24. Premien er sponset av Motek AS.

Noen byggeplassradioer er svære saker. De må kanskje være det for å spille tilstrekkelig høyt..? Festools nye Sysrock radio er det motsatte. Den veier 700 gram og er på størrelse med en halvstor pakke skruer. Radioen “bor” i et eget futteral sammen med laderen når den ikke er i bruk, og er veldig enkel å ta med.

Jørn Søderholm gir bort en Festool Sysrock DAB+
Jørn med Sysrock-en. Liten tass med stor lyd. Vil du ha en sånn? Ta quizzen, så er du med i trekningen.

Likevel stiller den lille Festool-en med overraskende god og klar lyd. Det er klart etter den første “unboxingen” og oppstart i en test av byggeradioer med DAB+ som er på gang her på Verktøy 24.

Festool BR 10 DAB+ har som seg hør og bør innebygget Bluetooth, for strømming av musikk, podcast eller annet lydinnhold fra mobilen. Inkludert telefonsamtaler. Hvis støynivået på byggeplassen tillater det skal du fint kunne føre toveis telefonsamtale gjennom høyttaleren. Strømmingen kan evt foregå gjennom en USB-kontakt, samtidig med lading.

Slik deltar du:

Du kan få en flunke ny Festool Sysrock DAB+ radio til odel og eie. En sånn radio er nemlig premien i Verktøyquiz nummer 2. Gå inn på quizen under, svar på spørsmålene og legg til slutt igjen en epostadresse du kan kontaktes på hvis du vinner.

Vinneren trekkes onsdag 5. april.

[quiz-cat id=”1781″]

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)