Wera skrutrekker med løse bits.

Grove Knutsen blir Wera-agent

Wera håndverktøy har fått ny importør i Norge. Eller mer presist: Lagerførende agent. Grove Knutsen har overtatt. Her får Wera selskap av bl.a. Knipex og Zarges.

Kortversjon: Grove Knutsen AS bygger seg større på verktøy. Overtar agenturet på Wera håndverktøy og bits, etter Morgenstierne Verktøy AS.

English summary: Norwegian company Grove Knutsen AS is strengthening itself within tools. Now announcing as agents for german bits and hand tools specialist Wera. They are also norwegian importer of Knipex.

Grove Knutsen har nå overtatt agenturet på tyske Wera bits og håndverktøy. Det opplyser selskapet i en pressemelding.

– Grove Knutsen har levert arbeidsutstyr til proffene i over 70 år. De siste årene har vi beveget oss inn i verktøybransjen som agent for Knipex i Norge. Nå tar vi neste steg, og satser videre på nok en tysk kvalitetsprodusent. Wera passer meget godt inn i vårt produktsortiment og vil gi oss en sterk posisjon i markedet. Vi jobber nå med implementeringen, og skal etter planen være fullt operasjonelle i august 2021, sier salgssjef Erik Hauge i Grove Knutsen.

Wera bits og håndverktøy

Den tyske verktøyprodusenten Wera er en av verdens ledende produsenter av skrutrekkere, bits og moment- og fastnøkler, og er en solid internasjonal merkevare som vil gi Grove Knutsen en enda sterkere posisjon innen kategorien verktøy.

Wera isolert skrutrekker
Wera isolert skrutrekker. (Foto: Produsenten)
Wera bitssett ved terrassemontering
Wera bitssett ved terrassemontering. (Foto: Produsenten)

Grove Knutsen har flere internasjonale merkevarer slik som Zarges, Jonex, Herd, Knipex, Raaco, Suprabeam, Tente og Fall Safe i sin portefølje. I 2019 overtok Grove Knutsen agenturet på Knipex, og bestemte seg for å bygge en sterk posisjon innenfor kategorien verktøy som lagerførende agent.

– På samme måte som Knipex har Wera nå valgt Grove Knutsen som sin nye agent i Norge. Med Wera og Knipex vil Grove Knutsen nå være en meget solid og bred leverandør innenfor kategorien verktøy. Vi kjenner markedet og kundene veldig godt, og vårt mål er å løfte agenturene til nye høyder gjennom å lagerføre flere produkter og deler hos oss. Sammen med vårt sterke salgs- og produktteam vil vi kunne yte meget god service for nye og eksisterende importører og kunder, sier Erik Hauge.

Både Knipex og nå Wera har Grove Knutsen overtatt agenturet på etter Morgenstierne Verktøy AS. Her har de også fått med seg kunnskapen hos Chris Morgenstierne, som nå jobber som produktsjef for verktøy i Grove Knutsen AS.

1 hendelser på “Grove Knutsen blir Wera-agent”

  1. Anders Gogstad

    Hvilken nettbutikk er det som har mest wera verktøy? Jeg ser etter “elko” bits, pluss minus bits.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.