Nyheter

Wolf hørselvern med DAB og Bluetooth

Hørselvern med både DAB, Bluetooth og mikrofon kryr det ikke av, akkurat. Her er et nytt, som også er norsk: Wolf Headset PRO.

Hva er det: Wolf Headset PRO. Hørselvern med DAB, Bluetooth og støydempende mikrofon
Hva koster det: Ca 2000 kr, inkl mva
Hvor kjøpes det: Hos flere forhandlere. Sjekk hos importør Sahaga AS.

English summary: Wolf Headset PRO. PPE-certified hearing protection with built in Bluetooth, FM and the all-norwegian DAB digital radio system. Now even with a noise cancelling boom microphone.

Siden FM-nettet ble stengt ned i 2017 har det blitt lansert flere hørselvern med DAB. Noen trives best med å surre rundt i sine egne tanker, andre vil ha radio på øret. Så var det den telefonen. Da er det bra med har Bluetooth. Har du lett etter hørselvern med både DAB og Bluetooth? Du er ikke alene. Det kryr ikke av sånne, akkurat.

Her kommer Wolf Headset PRO til sin rett.

Wolf Headset Pro hørselvern med DAB, Bluetooth og mikrofon
Wolf Headset Pro. Hørselvern med DAB, Bluetooth og mikrofon

Wolf Headset PRO

En norsk hørselvernnyhet kom på markedet i fjor høst. Wolf Headset PRO er et PPE-sertifisert hørselvern med alle funksjoner i et hørselvern. Her får du Bluetooth, DAB+, FM, innebygd mikrofon og skjerm i et og samme hørselvern.

Wolf Headset PRO produseres av norske Sahaga AS, som holder til i Moss. Selskapet har de siste årene flyttet fokuset fra DAB radioer til hørselvern og har store planer for å videreutvikle produktporteføljen.

Les også: Løfter du på den ene klokka for å høre kollegaen? Det kan skade hørselen…

Nå i høst har den kommet med enda en nyhet:

– Nytt nå i høst er at generasjon 2 av WOLF Headset PRO blir lansert med inngang for støydempende mikrofon. Samtidig lanseres WOLF – Boom Microphone som gjør stemmen din krystallklar selv når det bråker godt rundt deg.

Det sier Peder L´orange i Sahaga AS.

Batteritid 20 timer

Wolf Headset PRO har oppladbart batteri, og lover en batteritid på opptil 20 timer. Det bør holde godt en lang arbeidsdag, selv om du både hører på nyhetene, Nitimen, Spotify og snakker med både kunder, dama, sjefen, kreti og pleti.

Husk bare å følge med på hva som foregår rundt deg. Det er fort gjort å gå glipp av viktige lyder hvis du er for langt inne i telefonsamtaler og lydbårne egne tanker.

Les også: Tømrer hørte på musikk – støttet seg på Gjerdesag som var i gang

Folka i Sahaga AS er ellers storfornøyd med hvordan Wolf hørselvern har blitt tatt imot siden lanseringen.

– Siden vi lanserte første versjon av Wolf Headset PRO i fjor har salget økt betraktelig. Vi har nye kunder over hele Europa, blant annet i Sverige, Danmark, Nederland og Tyskland. Lanseringen av den nye bom-mikrofonen er et godt eksempel på hvordan vi forbedrer hørselvernene våre etter kundenes behov og ønsker, sier Petter Evensen.
Han er account executive i Norden for alle Wolf produkter.

– Hva med hjelmversjon?

– Det har mange spurt etter. Vi lanserer en hjelmversjon – Wolf helmet PRO – tidlig neste år, sier Evensen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)