Nyheter

INSIDER-skrallen er her

Den nye M12 INSIDER-skrallen fra Milwaukee er tilgjengelig i butikk. Her er det du trenger å vite.

Hva er det? Milwaukee M12 FUEL INSIDER skralle.
Hva koster det? Veil. Pris: 4175,- for nullversjon og 5025,- for kit med lader og 2 batterier.
Hvor kan det kjøpes? Milwaukee-forhandlere på nett og i butikk.

English summary: the Milwaukee M12 FUEL INSIDER box ratchet is here. It allows for up to 15 mm to pass through the sockets, which are included.

M18 er ikke alene om å videreutvikles, nå får også M12-plattformen en etterlengtet utvidelse. INSIDER-skrallen (som vi testet første gang på OPE-konferansen tidligere i år) har nemlig mulighet for «gjennomtrekk» gjennom pipene, i alle fall opp til 15 mm. Kanskje kan det virke gimmick-aktig om man ikke har behov for akkurat dette, men den har faktisk flere andre interessante punkter.

Nøkkeltall er opp til 350 omdr./minutt og 81 Nm. (Foto: Milwaukee)
Nøkkeltall er opp til 350 omdr./minutt og 81 Nm. (Foto: Milwaukee)

Fleksibel i bruk

Designet gjør at hodet får en relativt lav profil, og halsen kan forlenges. Denne har to LED-lys, et på hver side. Det gjør at man kan bruke avtrekkeren med fingrene eller håndflaten, alt ettersom hva som er mest komfortabelt. Verktøyet har justerbar hastighet opp til 350 omdr./minutt og 81 Nm maks dreiemoment.

@verktoy24

@Milwaukee Tool M12 INSIDER pass-through ratchet at OPE conference in #rome #milwaukee #milwukeetool #ratchet #mechanical #battery #fyp #fypシ ♬ original sound – verktoy24.no

Spørsmålet som har dukket opp om akkurat denne er om pipesettet er inkludert i prisen, eller om Milwaukee skal ha kundene til å punge ut ekstra. Ja, pipene er proprietære og kan kun brukes på denne. Milwaukee bekrefter nå at det leveres med verktøyet, også med nullversjonen. Settet består av piper fra 8 til 21 mm, i tillegg til adaptere på ¼” og ⅜” og en ¼” sekskantbitsholder. Et ½” adapter kan kjøpes, men er ikke inkludert.

Spesifikasjoner

M12 FUEL™ INSIDER™ Skralle (M12 FPTR-202X)
• Batteritype: Litiumion
• Batterisystem: M12 FUEL™
• Verktøyfeste: 14,4 mm sekskant
• Maks dreiemoment: 81 Nm
• Ubelastet hastighet: 0–350 o/min
• Lengde: 386 mm
• Vekt med batteri: 1,2 kg (M12 B2)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)