Kraftig 36V stikksag i to versjoner

Sagførere, se her. Hikoki lanserer to stikksager på den nye 36V Multi Volt plattformen. 

Tekst: Jørn Søderholm

Hva er det: Hikoki stikksager CJ36DA og ​CJ36DB. Body grip og toppgrep.
Hva koster det: Fra ca 3500 (kun maskin) til ca 6800 (sett med 2 stk 36V 2,5 Ah batt/lader). Veil, eks mva.
Hvor kjøpes det: Hikoki forhandlere. Feks OK Kompressorservice.

English summary: Do you prefer up top or below? Running a jigsaw, mind you. What else…? Hikoki launches two new jigsaws in the Scandinavian market now. CJ36DA top grip and ​CJ36DB body grip. Same machine, different handles. Both of them on the rather new Multi Volt platform. 

Hikoki lanserer nå to nye batteristikksager ​CJ36DA og ​CJ36DB. Begge er basert på Multi Volt plattformen lansert for et par år siden.

Én maskin – to håndtak

Her gjør de grønne som andre proffmerker (deriblant Dewalt) har gjort før dem: Lanserer en stikksag to versjoner. Henholdsvis med body grip og toppgrep.

Body grip-varianten CJ36DB har bryter på begge sider, og er således et funn for venstrehendte. CJ36DA er toppholdt med låsbar bryter. Det sikrer i følge Hikokis pressemelding jevn hastighet under lengre arbeidsintervaller.

– Begge sager har suveren kuttehastighet. De er målt til å være ​raskeste i klassen for denne typen verktøy. Med kraftig høy-effektiv børsteløs motor med lang levetid, effektivitet og driftstid er disse sagene nesten uovervinnerlige. I denne sammenheng er det verdt å nevne at CJ36DA har hele 60 prosent høyere kuttehastighet enn vår egne 230V-sag CJ160V, sier Hikoki i pressemeldingen om nyheten.

Hikoki CJ36DA og ​CJ36DB Multi Volt stikksag

Mykstart gjør det enkelt å sikte inn arbeidslinjen. Det gjør det enklere å sage med høy presisjon og nøyaktighet. God sikt med integrert LED-lys som lyser opp skjæreområdet og en effektiv sponblåser holder skjærelinjen ren for støv.

De nye maskinene har en “Auto mode” funksjon som gir redusert lyd- og vibrasjonsnivå samt sparer batterikapasitet. Hastigheten holdes konstant av en elektronisk kontroll.

Fire trinns pendelfunksjon bidrar ytterligere til god kontroll. Bladfestet er verktøyfritt og bordet/sålen i saga er i støpt aluminium, som man også forventer av stikksager i proffklassen.

De nye stikksagene kan kun brukes med Multi Volt 36V batterier. IKKE 18V standard batterier. Til gjengjeld kan MV-batteriene fullt ut brukes på 18V maskiner. Leveres komplett eller som “tool only”.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.