Nyheter

– Skal det være litt verktøy til test?

Snart kommer en bil full av verktøy til en byggeplass nær deg. Maxbo Proff lanserer nå “Byggeplasstjenester”, der man blant annet kan få tilkjørt nye verktøy og festemidler for test i sitt rette miljø. Sjekk hvor og med hvilke verktøy.

Maxbo Proff lanserer nå «Byggeplasstjenester», som skal gjøre arbeidsdagen på byggeplassen enklere og mer effektiv.

– Tjenesten er en del av Maxbos mål om å i større grad hjelpe kunder gjennom hele prosjektet, sier Erik Muldorff Frellsen i en pressemelding fra Maxbo Proff.

Spesialist på verktøy

Tjenesten inkluderer en egen fagspesialist på verktøy og festemidler som følger opp kunden på byggeplass, utlåns-container til oppbevaring av verktøy og festemidler og mulighet for test av nye produkter. Alt levert kostnadsfritt og på byggeplassen.

Eller kostnadsfritt og kostnadsfritt, fru Blom… Du har antakelig skjønt at dette er en tjeneste og ekstraservicde Maxbo Proff tilbyr gode kunder som handler for store penger.

Egen rådgiver

– Vi vet at tid er penger for kundene. Det er mye som gjør at arbeidet på en byggeplass kan stoppe opp. Det er for eksempel et lite hyggelig regnestykke hvis byggeprosessen stopper fordi man går tom for festemidler eller har verktøy som ikke fungerer. Med Byggeplasstjenester får kunden en løsning som fjerner en viktig kilde til forsinkelser, sier Erik Frellsen i pressemeldingen.

Han er prosjektleder for den nye tjenesten til Maxbo Proff.

Med Byggeplasstjenester får kunden en dedikert fagspesialist på verktøy og festemidler som følger byggeprosjektet hele veien. Fagspesialisten følger opp byggeplassen jevnlig, og sørger for at kunden har det de trenger av verktøy og festemidler tilpasset de ulike byggefasene.

I «Byggeplasstjenester» ligger muligheten til å ha en egen container på byggeplassen, kostnadsfritt levert, for å få best mulig oversikt og kontroll.

Flere andre leverandører tilbyr lignende konsepter. Noen har eget navn på det, andre kalle slike aktiviteter gjerne for “salg” og “kundeoppfølging”.

Tilbyr verktøy-testing

Som en del av «Byggeplasstjenester» vil Maxbo gjøre det mulig å teste nye produkter ute på byggeplassen.

– Da kommer vi kjørende ut med en egen varebil full av de nyeste verktøyene og festemidlene, slik at man kan prøve dem i sitt rette miljø, sier Frellsen.

I samarbeid med Hitachi vil det være mulig å leie verktøy til byggeplassen, gjennom tjenesten Hitachi Fleet Control. Byggeplasstjenester er allerede testet på flere pilotkunder.
– Tilbakemeldingen er at dette gjør det langt enklere å ha oversikt og holde byggeplassen gående, sier Frellsen i pressemeldingen.

Maxbo vil i første omgang tilby byggeplasstjenester i Oslo og Akershus. I løpet av 2018 utvides tjenesten til resten av landet.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)