BilNyheter

Nå kommer nye Ford Ranger Raptor

Liker du (vare)bil? Da liker du sannsynligvis denne. Til uka lanserer Ford sin nye super-pickup: Ranger Raptor.

Kortversjon: Forhåndssak om lansering av nye Ford Ranger Raptor

Alle som liker (vare)bil, liker også pickup.

Njæh. Det er nok å ta litt hardt i. Men jeg våger å påstå med større sikkerhet at alle som liker bil, de liker Ford Ranger Raptor. Altså “superversjonen” av arbeidshesten Ford Ranger. En favoritt blant mange pickup-brukere, ikke minst i anleggsbransjen.

Den nå utgåtte Ranger-versjonen kom i en Raptor-utgave for noen år siden. Med heftigere motor, fetere hjul og hjuloppheng og en del stylingelementer er Raptor-utgaven noen knepp vassere enn standard Ranger.

Nye Ford Ranger Raptor

Nå kommer neste utgave. Eller, den blir i det minste vist frem. Vi har tidligere skrevet her på sida at Ford har en ny Ranger på gang, som utvikles i et fellesskap med VWs nye Amarok. Her har vi f.eks sett at den nye har innebygget arbeidsbord.

– Neste generasjon Ford Ranger Raptor er utviklet av Ford Performance og for 4×4-entusiastene. Med smartere teknologi som kontrollerer alle komponentene er dette den mest avanserte og hardføre Rangeren noensinne. Den er bygget for å kunne prestere maksimalt under de tøffest tenkelige forhold, sier Ford.

Tirsdag morgen kommende uke lanseres nye Ford Ranger Raptor for all verden. Vi i Verktøy 24 har skaffet en plass på presseelanseringen av lekkerbiskenen mandag. Jeg rydder unna alle andre oppgaver mandag formiddag, for å skaffe mest mulig info om den nye entusiastbilen fra Ford. Så snart sperrefristen utløper tirsdag morgen kan du se lese om den her.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)