Nyheter

Ny runde VA-messer til våren

Korona tok livet av VA Tour-konseptet. Nå er utstillerne tilbake, med nytt navn: VA Messene. VA- og interesserte får servert verktøy, utstyr og kunnskap på fire messer i mars. Sjekk hvor.

Kortversjon: VA Messene, regionale bransjemesser innen VA og kommunalteknikk. Nyheter og fagsamtaler med leverandører, samt seminarer. For VA fagfolk i kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og andre.

English summary: VA Messene, a concept with regional trade fairs within water and wastewater technology. News and tech talks with suppliers, and also seminars. For water / wastewater professionals in municipal authorities, contractor companies, suppliers / whole salers, consultants and other.

Koronapandemien har forandret verden. Før den traff oss hadde aktører i VA-bransjen rukket å kjøre i gang et konsept med en VA-messe på rundreise. VA Tour ble arrangert gjennom VVP, bransjeforeningen for produsenter innen VA og VVS. Sammen reiste de rundt i Norge med utstilling og seminar om VA og kommunalteknikk, til glede for fagfolk som slapp å reise langt og lenge for å se siste nytt i verktøy, utstyr, teknologi og kunnskap.

Så kom pandemien, og tok bokstavelig talt livet av VVPs VA Tour. Men utstillerne lever i beste velgående og VVP har lagt en ny plan sammen med Messeselskapet.

For utstillerne er dette fortsatt en turné, men for besøkende i hver landsdel er dette en regional fagmesse. Derfor har VA Tour skiftet navn til VA Messene.

En ny runde med reginale bransjemesser gjennomføres allerede i mars 2022.

VA Messene i mars 2020

Til våren er det igjen tid for de ledende norske leverandørene av VA produkter til å komme ut i landet og presentere sine produkter på regionale messer. Etter en avbrutt messeturne i 2020 kommer nå VA- og VVS produsentene VVP tilbake med nye messer i samme stil som tidligere, men med et nytt oppfrisket og gjennomtenkt konsept og et nytt navn.

– Vi i VVP er, slik som i alle bransjer, utrolig glade for å endelig få muligheten til å komme ut og treffe kunder igjen! Vi ser veldig frem til at VA Messene kommer tilbake til våren, sier Bjarne Haugland.
Han er daglig leder i VA og VVS produsentene VVP.

– Som tidligere skal messene skape regionale møteplasser for alle fagfolk i bransjen. Her kan man få ny kunnskap, oppdatere sin kjennskap til produkter og løsninger, info om nyheter og føre viktig dialog direkte med sine leverandører.

VA messene tilbyr som tidligere et seminarprogram av høy kvalitet med aktuelle tema, spennende casestudier og praktiske løsninger.

– Seminarene har vist seg å være svært verdsatt og de gir stor merverdi for de besøkende. Nok en gang prøver vi å utvikle et kortfattet og tidseffektivt program, slik at det blir en god balanse for de besøkende. Vi ønsker at de skal delta på både seminarene og få med seg det store produktutvalget i utstillingsområdet, sier Bjarne Haugland.

Program og steder

Hele programmet publiseres på nyåret i 2022.

VA Messene retter seg mot alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. Disse stedene og datoene er det som gjelder for messene i 2022:

  • Kristiansand, 8. mars, Sørlandets Travpark
  • Bergen, 10. mars, Grieghallen
  • Oslo, 15. mars, Telenor Arena
  • Trondheim, 17. mars, Tapperiet Dahls

Om VA-Messene

VA Messene er en utvikling av VA Tour Norge som ble arrangert i 2018, 2019 og 2020. VA Messene er regionale bransjemesser hvor man får presentert ny kunnskap, de siste nyhetene innen produkter og teknikk og kan gjennomføre fagsamtaler med sine leverandører.

Arrangementet inkluderer også relevante seminarer. De som inviteres er alle som jobber med VA innen kommuner, entreprenørforetak, grossister, konsulenter og bransjefolk forøvrig. VA-messene arrangeres av bransjeforeningen VA og VVS produsentene VVP med Messeselskapet som teknisk arrangør.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)