Nyheter

Snadder adventskalender

Er dette årets beste adventskalender? Sjekk hvem som leverer denne trivselsfaktoren til verkstedet eller furtebua.

– Årets tøffeste adventskalender?

Det spørsmålet stiller Fosen Tools i sitt nyhetsbrev. Det er mange fine adventskalendere der ute, så man skal være forsiktig med å være bombastisk.

Les også: Proffe verktøysett på hjul

Men at vi her snakker om en årntli snadder adventskalender er det ingen tvil om. Det er en vaskeekte, gammeldags adventskalender. Pappboks, med perforerte luker til å rive opp. Akkurat som i gamle dager.

Wera verktøy

Innholdet i Wera adventskalenderen.

Bare med én viktig forskjell: Bak lukene er det ikke døve plastfigurer eller en gammel sjokoladebit med grått belegg. Her er det kvalitetsverktøy, fra Wera.

– 8 skrutrekkere i ulike former og størrelser
– Veggholder til skrutrekkerne
– Flaskeåpner
– “Pinsettgrep” til å gripe de skruene pølsefingra ikke får tak i
– Bitholder med hurtiglås
– Bits i TX, PZ, PH og flate
– Boks til oppbevaring av bits

Egne erfaringer med Wera er få men gode. Èn eneste skrutrekker, samt et lite sett med lange impact-bits (til slagtrekker) som har tålt MYE bruk og misbruk. Beste bitssettet jeg har vært borti, faktisk. Akkurat det settet er ikke med i adventskalenderen.

Det hele til den hyggelige pris av snaut 600 kroner.

Noe å rive i som en trivselsfaktor til verkstedet eller furtebua? Eller som en gave til mor eller far i huset? Det er populært med ølkalendere for tida, men dette er sunnere, billigere og tar mindre plass :).

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

2 kommentarer

    1. Hei Marius. Beklager treg tilbakemelding!
      “Anbefaler” er et sterkt ord. Det settet jeg refererer til er et lite (seks deler) sett med torsjonsbits som heter BC 6 universal 2.
      mvh Jørn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)