Test og vurdering

Det var reklamasjon – ikke dårlig design

Kneputelommene på den dyre Snickers-buksa var utrolig klønete. Heldigvis var det syeren som hadde klønet det til, ikke designeren.

For en stund siden skrev jeg en vurdering av en svinedyr Snickers Ruffwork arbeidsbukse jeg kjøpte i fjor. Det er en helt høvelig bukse, så lenge det ikke er for varmt der man jobber. Robust så det holder er den også.

Det største ankepunktet var kneputelommene. Lukkingen fungerte ikke, og jeg følte meg regelrett lurt etter å ha kjøpt en så dyr bukse med kneputelommer som fungerte like godt som samlet sagflis- og skitsamlere.

– En reklamasjonssak

Så fikk Snickers-importør Hultafors se innlegget.

–  Godt å høre at du syntes buksa er robust og tåler en del, det er hele poenget med denne modellen. Det du opplever med kneputelommene er beklagelig og en reklamasjonssak. Vi har opplevd to andre tilfeller hvor dette har skjedd. Grunnen er en sømfeil i kontruksjonen rundt kneputene, sa Hultafors.

De sendte en ny bukse. Og jaggu: Kneputelomma på den nye lukker seg så fint som bare det.

For øvrig gjelder de samme synspunktene som er formidlet i den første omtalen.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)