AnnetNyheter

Tollef vant Hola Oval hullsag

Tollef Hallgren Sandvik fra Oslo vant Hola Oval hullsag i Verktøyquiz nr 3. – Denne blir god å ha, nå når elektrikerne har begynt å bruke 1,5 veggbokser, sier han.

EKEBERG: 40 000 personer har lest artikkelen om den nye, norske ovale hullsagen Hola Oval. Tollef Hallgren Sandvik (20) var en av nær 5 000 som svarte på Verktøyquiz nr 3, der en sånn hullsag var premie. Og det var altså han som ble trukket ut som vinner.

Rehab-prosjekt

Jeg møtte ham forleden for å overrekke premien, utenfor et bygg der arbeidsgiveren Moderne Byggfornyelse AS er i gang med et rehabiliteringsprosjekt.

– Utrolig bra. Denne blir god å ha. Nå har elektrikerne mer og mer begynt å bruke sånne 1,5 veggbokser. Det er litt styrete å lage ovale hull til dem. Men med denne blir det forhåpentlig enklere, sier Tollef Hallgren Sandvik.

Han har lovet å gi en tilbakemelding her på Verktøy 24 etter å ha skaffet seg litt erfaringer med hullsaga. Tollef Hallgren Sandvik er voksenlærling i tømrerfaget. Videregående skole gikk han på musikklinja. Men ietter den militære førstegangstjenesten i HM Kongens Garde fikk han plass som voksenlærling i Oslo-bedriften.

– Det var i løpet av førstegangstjenesten jeg skjønte hva jeg egentlig ville. Jeg trives kjempegodt som voksenlærling. Lærer noe nytt hver dag, og gleder meg til å gå på jobb, sier han.

Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)