Nyheter

Eliaden feiret disse som utstiller nr 200

Stanley Black & Decker feiret som utstiller nr 200 på Eliaden. De har med seg en liten Dewalt nyhet. Nå er de i ferd med å endre på hvordan de selger verktøy til proffene: Selgerne møter fagfolk direkte på byggeplass.

Kortversjon: Elektrobransjen møtes til messe på Eliaden 31. mai – 2. juni. Nylig feiret arrangøren verktøykjempen Stanley Black & Decker som utstiller nr 200. De har (blant annet) med Dewalts batterinyhet Power Stack. Nå er de i ferd med å omstille salgsarbeidet: Sender selgere ut for å møte håndverkere direkte.

English summary: The norwegian electrical installation trad joins together at the Eliaden trade fair May 31st – June 2nd 2022. Recently, the organizer celebrated the tools giant Stanley Black & Decker as exhibitor no. 200. They will bring (among other things) the new Dewalt Power Stack battery. Now they are altering their sales organizing: Send salespeople out to meet craftspeople directly.

– Utstiller 200 er på plass på Eliaden! Det ble Stanley Black & Decker, som leverer de verktøy og andre innovative produkter som trengs for å få jobben gjort.

Det sier Eliaden-arrangøren i denne meldingen nylig.

Salgssjef for Stanley Black & Decker Norge, Even Skui, svarte videre på spørsmål fra Team-Eliaden:

Elektrikere og rørleggere viktig målgruppe

– Hvorfor ble dere med på Eliaden?
– Vi har alltid vært til stede på messen “Bygg Reis Deg» fordi vårt fokusområde har vært inn mot byggmestere og snekkere. Det har vært vår målgruppe lenge, men vi ser nå at vi har en del verktøy som også er nyttige og viktige for elektrikere og rørleggere. Da er Eliaden en arena å være på for oss. Vi ønsker å nå ut til nye yrkesgrupper som er viktig for oss å satse på, forteller han.

– Hva blir viktig å vise for dere på messen?
– Det er å vise nyhetene vi nå kommer med. Vi lanserer et nytt batteri som heter «Power Stack». Det er ikke en teknologi vi er alene om, men vi er først ute med det. Det er batterier som er 25 prosent mindre i størrelse enn de batteriene vi har i dag, og har 50 prosent mer kraft i seg. Vi går fra runde til flate battericeller, de samme som sitter i elbiler i dag.– Hva betyr det?

– Det betyr at verktøyene våre får bedre holdbarhet, de får flere lade-sykluser og verktøyet du holder i hånden vil veie mindre, sier Skui.

Dewalt-eier Stanley Black & Decker har også et stort sortiment med alt innenfor lager og oppbevaring, laser, spikring og tilbehør.

Dewalt over 250 verktøy på batteri

– Mye av dette vil det bli spennende å vise frem på Eliaden. Vi har over 250 verktøy på batteri. Å vise den totale batteri plattformen vi har, blir kjempeviktig for oss, sier han.


Byggebransjen beveger seg mer og mer inn i den digitale verden. Det fører til så mange slags endringer. Én av dem er hvordan proffer kjøper verktøy. Det tar Stanley Black & Decker konsekvensen. Framover vil de endre måten de selger til proffmarkedet på.

– Snekkerne, elektrikere og andre håndverkere trenger ikke å komme inn i varehuset for å handle lenger. Faktisk så kan de få alt levert rett ut der man jobber. Derfor satser vi på selgerne som har vært håndverkere tidligere og har god fagkompetanse. Vi bygger opp det apparatet slik at vi kan sende dyktige folk ut, og treffe kundene våre der de er på byggeplasser og lignende steder. Der kan vi formidle budskap og kunnskap eller selge produktene våre direkte. Vi ønsker å rett og slett å tilby en komplett løsning, slik at det blir så lett som mulig for håndverkerne å komme på jobben. Det blir det viktigste for oss i tiden som kommer og for håndverkeren, sier Even Skui.


Jørn Søderholm

Journalist, fotograf og redaktør. Spesialfelt: Bygg, anlegg, praktisk og teknisk journalistikk. Tips eller forslag? Ta kontakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back to top button

Adblock!

Bruker du en adblocker? Slå den av, så får du lese videre. (Vi tjener penger på annonser, så du skal slippe å betale for innholdet.) Using an adblocker? Turn it off, then you can read. (Yes, we have income from ads, so you won´t have to pay for the content)